Vi är formgivare och utvecklare som brinner för det vi gör.​

Vår vision är att bli den självklara leverantören till företag som behöver en framtidssäker webbplats och ett hållbart varumärke.

Vi är en liten webbyrå i Umeå som startades år 2019 och skapades med syfte att erbjuda kostnadseffektiva lösningar och möjliggöra digitalisering för små till medelstora företag.

Tänk på oss som en förstärkning av ert team. Genom att arbeta med oss har du direkt tillgång till vårt material för att säkerställa att ditt varumärke och webbplats passar perfekt till dina affärsbehov.

Vi strävar efter att leverera innovativa lösningar och tjänster som förbättrar dina affärer och samtidigt hålla kostnaderna nere. Ofta finns inte budget för stora plattformar och vi förstår det, därför är våra priser anpassade till ditt företag.

Dagens webbplatser är alla väldigt lika varandra, därför är det viktigt att komma med kreativa och innovativa lösningar som sticker ut från mängden. Vi levererar produkter som är bättre än dina konkurrenter och anpassade till din målgrupp.

Varför Webbnord?

Vi skapar och producerar er webbplats i första hand till era kunder för att försäkra en konverteringsbar webbplats. Våra hemsidor skapas i WordPress, vilket innebär att du enkelt kan underhålla webbplatsen själv utan kunskap inom webbutveckling.

Innovativa Lösningar

Vi arbetar med verktyg som gör det möjligt för oss att hålla nere kostnader för ditt företag och samtidigt leverera en innovativ lösning som förbättrar dina affärer. Det möjliggör även snabba leveranstider så du slipper vänta på att växa!

Digital Närvaro

Det vi gör i varje projekt är att hjälpa ditt företag att generera fler möjligheter och leads genom att förbättra din digitala närvaro och kommunikation.

Några av våra kunder som har digitaliserat sitt företag

Åsa Lodesjö

Webbutvecklare

Alexander Lodesjö

Digital Designer

Den här hemsidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer här.