Vi skapar digitala
produkter som funkar.

Vad menas med kostnadseffektivt?
Det innebär att vi kan hålla kostnaderna nere för ditt företag men samtidigt leverera en innovativ och konverteringsbar lösning som förbättrar dina affärer. Vare sig det är en webbplats, grafisk profil eller SEO så är våra paket skräddarsydda att vara kostnadseffektiva.

Hur kan vi erbjuda detta?

Vi har en förmåga att snabbt förstå vad ditt företag behöver för lösning. Tillsammans med det så använder vi oss av verktyg som tillåter oss att erbjuda det och samtidigt leverera våra produkter snabbare än våra konkurrenter.

Men kan inte kvalitén bli sämre?

Absolut inte. Vi använder oss av verktyg som tillåter oss att lägga den värdefulla arbetstiden på det absolut viktigaste. Så med andra ord blir din nya lösning ännu bättre!

Konvertingsbara webbplatser

Att skapa en stark digital närvaro spelar en nyckelroll för ditt företags framgång. Genom en omfattande strategi kan vi skapa en konverteringsbar hemsida som riktar sig mot din målgrupp. 

Dagens webbplatser är alla väldigt lika varandra, därför är det viktigt att komma med kreativa och innovativa lösningar som sticker ut från mängden. Vi levererar produkter som är bättre än dina konkurrenter och anpassade till din målgrupp.

Responsiv design

Eftersom över 50% av alla besökare använder en mobilenhet så använder vi oss av mobile-first design för att säkerställa att alla besökare får en optimal upplevelse på din nya webbplats.

WordPress

Vi utvecklar våra hemsidor i CMS-verktyget WordPress som tillåter oss att leverera en lösning som våra kunder enkelt kan administrera själva. I våra paket så ingår det konfigurering av säkerhet och brandväggar så din hemsida är säker från intrång.

Grafisk Profil

Vi kan hjälpa dig att skapa en attraktiv och effektiv varumärkesidentitet som hjälper ditt företag att sticka ut från mängden.

Att ha en stark varumärkesidentitet spelar stor roll för ditt företags framgång. Vi skapar en profil som tilltalar din målgrupp, komplett med grafiska manualer hur du ska använda din logotyp och färger på sociala medier och andra marknadsföringskanaler.

Logotyp

En logotyp är mer än bara en bild, det är en igenkänningsfaktor som ofta är en isbrytare till dina potentiella kunder. Logotypen separerar ditt företag från din konkurrens och ger dig möjligheten av visa varför just ditt företag är bäst.

Design

Vi kan hjälpa ditt varumärke genom att skapa mallar, broschyrer och digitala tryck. Vi kan kommunicera med din publik genom att kombinera former med färger och samtidigt utmärka er digitala närvaro.

Åsa Lodesjö

Webbutvecklare

Alexander Lodesjö

Digital Designer

Den här hemsidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer här.